Reklamáció és visszaküldés

Reklamáció beküldése


Amennyiben a termék kicsomagolása után gyártási hibát vagy a szállítás során történt sérülést észlel kérjük írja meg a rendelés adatait, illetve, ha lehetőségében áll,  fényképezze le a sérülést/hibát és küldje el nekünk e-mailben az info@csakbutor.hu e-mail címre.

Munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felkeresi Önt és felkínálja a lehetőségeket.

14 napos pénz-visszafizetési Garancia!
– 
ha mégsem kívánja megtartani a vásárolt terméket, nem tetszik vagy nem felel meg az elvárásainak kérjük jelezzék a fentiekben megjelölt e-mail címen,  futárszolgálatot rendelünk érte az előre egyeztetett időpontra és a termék visszaérkezését követő 14 napon belül visszatérítjük a teljes árát. Utánvételes megrendelés esetén a kifizetett postaköltség megtérítésére nincs lehetőség.

Minden termékünkre 2 év garancia érvényes.
– Az átvételt követően kérjük alaposan ellenőrizzék le a termék hibátlanságát. Bármilyen hiányosság vagy sérülés esetén a hiányzó darabot pótoljuk, sérültet cseréljük.
– Amennyiben a sérülés használhatatlanná teszi a teljes termék cserére kerül. Ebben az esetben futárszolgálatot rendelünk az előre leegyeztetett időpontra, a reklamáció kiértékelését követő 7 munkanapon belül kikézbesítjük a cseredarabot.

Bármilyen egyéb kérdéssel kérjük forduljanak hozzánk bizalommal : info@csakbutor.hu

INGYENES szállítás előre fizetés esetén!
30 napos visszaküldési garancia a termékekre
Megbízhatóság és elégedettség
Biztonságos és kényelmes vásárlás kedvező áron